Despre noi

S.C. SOIMII GRAND SECURITY S.R.L. este un agent economic cu capital integral privat, avānd ca principal obiect de activitate paza obiectivelor, bunurilor si persoanelor, insotire si protectia a persoanelor fizice si VIP-urilor, insotire si transport valorilor, monitorizarea sistemelor antiefractie prin dispecerat propriu si interventia rapida si operativa in caz de eveniment.

In prezent S.C. SOIMII GRAND SECURITY S.R.L. se prezinta clientilor sai ca o companie integrata, in plina expansiune oferind īntreaga gama de servicii de securitate, precum si consultanta in vederea alegerii celor mai potrivite sisteme si pachete de servicii, in functie de necesitatile reale ale clientului si factorii potentiali de risc la care acesta este expus.

De la infiintare, datorita experientei in domeniu si profesionalismului echipei manageriale S.C. SOIMII GRAND SECURITY S.R.L. urmareste in permanenta sa ofere beneficiarilor sai sevicii de cea mai īnalta calitate in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor ,prin selectionarea atenta a personalului, iar in domeniul tehnic in ajungānd in prezent sa dispuna, prin eforturi financiare proprii, de echipamente tehnice de ultima generatie, specializate in semnalizare si monitorizare GSM/GPRS si video care pot asigura interventia in timp util a echipajelor specializate de interventie, beneficiarii putānd fi astfel informati prompt asupra īntregii game de aspecte care pot apare pe durata executarii prestatiei.

Prezenti pe o piata dinamica asa cum este cea din Romānia, ne māndrim cu o calitate deosebita a serviciilor oferite, profesionalismul angajatilor si eficienta activitatiilor īntreprinse.

Politica de calitate isi īndreapta atentia catre pretentiile clientilor pentru a ne putea adapta oferta īn functie de necesitatile acestora si factorii reali de risc, individualizānd proceduri specifice fiecarui beneficiar.

Performantele tehnice ale sistemelor electronice de supraveghere si monitorizare, operativitatea echipajelor de interventie, profesionalismul si eficienta personalului si nu in ultimul rānd tarifele practicate va situa S.C. SOIMII GRAND SECURITY S.R.L. in rāndul societatilor preferate de partenerii de afaceri in domeniul asigurarii serviciilor integrate de paza si securitate.

Mentionam ca S.C. SOIMII GRAND SECURITY S.R.L. este autorizata de INSPECTORATUL GENERAL al POLITIEI ROMANE in conformitate cu Legea 333/2003 si Hotarārea Guvernului Romāniei 1010/ 2004 obtinand LICENTA Nr.1475/P pentru servicii.

Daca sunteti interesati de informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati direct sau prin intermediul formularului de pe site!